ΝΕΑ



3 πιο από τα πιο εντυπωσιακά συντριβάνια στον κόσμο

31/07/2020

Κάποια από τα περισσότερα συντριβάνια αποτελούνται από κλασική γλυπτική, εκθαμβωτικά φώτα, υπέροχη κίνηση και μουσική, ακολουθούνται 3 από αυτά.

 

1. Banpo Moonlight Rainbow Fountain (Seoul), South Korea

Το μεγαλύτερο συντριβάνι γέφυρας στον κόσμο, το Seoul's Banpo Moonlight Rainbow Fountain απασχολεί 10.000 LED και 380 πινακίδες νερού που τρέχουν και στις δύο άκρες της γέφυρας των 1.140 μέτρων. Μπορούν επίσης μαζί με το νερό να κινούνται στον χρόνο μαζί με  μουσική. Παραστάσεις συντριβανιών είναι μεταξύ Απρίλιο και Οκτώβριο.  



2. Lotte World Musical Fountain, Busan, South Korea

Η Νότια Κορέα φιλοξενεί επίσης το ψηλότερο εσωτερικό συντριβάνι στον κόσμο. Άνοιξε το 2010 μέσα στο πολυκατάστημα Gwangbok Lotte στο Μπουσάν. Μέσα σε τρεις εβδομάδες, 500.000 άτομα είχαν επισκεφθεί για να το δουν σε δράση. Σήμερα, δέχεται  20.000 επισκέπτες την ημέρα και κατατάσσεται ως το πιο δημοφιλές αξιοθέατο του Μπουσάν. Παρέχει φως, μουσική με διάφορα τραγούδια και χρώματα.



 3. Fountain of Wealth ,Singapore

Το  Fountain of Wealth καλύπτει έκταση 1.683 τετραγωνικών μέτρων και σε μέγιστο ύψος 13 μέτρα. Κατά την διάρκεια της ημέρας, το συντριβάνι είναι απενεργοποιημένο και το κοινό μπορεί να ρίξει τα χρήματα του για καλή τύχη. Το βράδυ, περιλαμβάνει παραστάσεις λέιζερ με εξατομικευμένα μηνύματα που εμφανίζονται στο νερό. Το 1998, το Guinness World Records ονόμασε το μεγαλύτερο συντριβάνι του κόσμου. 





 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΝΕΑ'

ΝΕΑ
Στην αναμονή η γραμμή Λεμεσός - Πειραιάς

06/10/2020

Σαφές μήνυμα προς τη διαχειρίστρια εταιρεία του τερματικού επιβατών DP World Limassol και την εταιρεία παροχής θαλάσσιων υπηρεσιών P&O Maritime Cyprus, έστειλε σήμερα ο Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης, σε μια προσπάθεια να διασφαλιστεί ότι όλες οι πλευρές θα εργαστούν προς όφελος της ακτοπλοϊκής σύνδεσης του λιμανιού της Λεμεσού με το λιμάνι του Πειραιά.

ΝΕΑ
3 πιο από τα πιο εντυπωσιακά συντριβάνια στον κόσμο

31/07/2020

Κάποια από τα περισσότερα συντριβάνια αποτελούνται από κλασική γλυπτική, εκθαμβωτικά φώτα, υπέροχη κίνηση και μουσική, ακολουθούνται 3 από αυτά.

ΝΕΑ
5 καλύτερες πόλεις για Vegans σε όλο τον κόσμο

31/07/2020

Επιστρέφοντας στην Αρχαία Ελλάδα, ο Πλάτωνας φιλοσοφούσε για ένα μενού που βασίζεται αποκλειστικά από την φύση, οπόταν δεν μπορείς να πεις ότι το βίγκαν φαγητό είναι μία νέα μόδα σήμερα. Ακόμα κι έτσι, σήμερα ο βίγκαν τρόπος ζωής ανθίζει περισσότερο, χρόνο με τον χρόνο, με τα πολλά εστιατόρια, αρτοποιεία και μπαρ χωρίς κρέας και γαλακτοκομικά προϊόντα σε όλο τον κόσμο.

Περισσότερα (αναζήτηση στην κατηγορία 'ΝΕΑ')

Διαφημιστείτε εδώ